Equipment / verhuur

Previous Next

Wij verhuren alles

Binnen de bedrijfsactiviteiten van So Nice speelt het verzorgen van licht en video techniek op publieksevenementen, festivals en producties een grote rol. Door de combinatie van goede technici en ondersteunend personeel werken met apparatuur van A merken zijn wij een betrouwbare partner op het licht en video gebied.

Als klant kunt u rekenen op een breed advies en de juiste apparatuur wat afgestemd is op uw budget en wensen. Huren van losse aparatuur (dry-hire) op licht en video gebied is uiteraard ook mogelijk. De apparatuur is af te halen bij ons magazijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om het transsport en opbouw/afbouw door ons te laten verzorgen.

So Nice Light & Show Equipment beschikt over een breed scala aan professionele licht-, video- en geluidsapparatuur. Hierbij moet onder andere gedacht worden aan movingheads, stoboscopen, blinders, spots, controllers etc.

De actuele verhuurlijst kunt u hier downloaden.

Naast verhuur levert So Nice Light & Show Equipment onder andere de volgende diensten:

  • Complete producties;
  • Truss standbouw;
  • Bedrijfsfeesten;
  • Lichtontwerp;
  • Visuele presentaties;
  • Led schermen.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Hierop volgende ontvangt u van ons een duidelijke offerte en 3D Visualisatie.

Op iedere locatie kunnen wij u op een professionele manier van dienst zijn. Voor verhuur verzoeken wij u contact op te nemen met Jorik Homma. Dit kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 0547 -33 56 39

Voorkant prijslijst

Zoeken

Direct contact!

Wilt u meer info over wat So Nice Light & Show Equipment zou kunnen doen voor u? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
Jorik HommaBusiness manager
T. +31 (0)547 335639
E. info@sonice.nl 
 

Contact

Eeftinkstraat 2
7496AG Hengevelde


+31 (0)547 335639
info@sonice.nl 

 

© 2018 SO NICE. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken